02/05/2018 (1/4): Bye bye, Via!!!


Dimecres 2 de maig de 2018, 5 de la tarda. Roda de premsa a la Sala de Plens de l'Ajuntament. Tres mesos i mig després d'aquell 17 de gener on tot (atenent als compromisos del ministre de la Serna) es va encarrilar de manera més clara que mai, vam voler donar compte als mitjans de comunicació (dia 2) i a la ciutadania (dia 3) de què estem fent i de com ho estem fent en relació a dues coses: a) el propi soterrament, b) la posterior reurbanització de la superfície.

I ho vam voler fer amb un acte presidit pel lema i per la imatge que podeu veure. Un adéu a les vies creatiu, positiu, clar, engrescador. Un adéu a les vies per poder crear, damunt seu, el Sant Feliu que voldrem. Aquesta idea, la de "crear", és fonamental per fer front a un repte que, com vaig dir a la roda de premsa, és l'equivalent a Sant Feliu del que van ser els Jocs Olímpics per a Barcelona. Una idea que es recull també amb l'eslògan que es convertirà en habitual a la nostra ciutat:

Una imatge i un lema que són creació de l'empresa Social Mirror, guanyadora del concurs convocat per, valgui la redundància, crear-los. He de confessar que la idea, la sonoritat, l'alegria de les nou lletres de "Bye bye, Via" em van encantar des del primeríssim moment. Els ho he agraït en persona, i ho faig ara també al meu blog: és senzillament un lema fantàstic!!! Ara el que desitjo és que enamori al màxim de gent possible i l'engresqui a participar en allò que motiva el lema: crear la ciutat del futur, un futur que afortunadament està ja a la cantonada!!!

Comentaris