Municipals 2015: el punt de partida.

Falten 4 mesos per a les eleccions municipals del 24 de maig. I aquest és el punt de partida: els resultats de les darreres eleccions de maig de 2011, districte per districte. Els resultats amb més detall, tot i que amb els districtes i seccions anteriors a la reorganització del mes de novembre, es poden consultar aquí.

Després de la reorganització de districtes que el ple va aprovar per unanimitat al novembre de l'any passat, coincideixen els districtes amb els barris de la ciutat (excepte el districte 1 que inclou els barris del Centre (Can Nadal i Can Bertrand) i també el barri de Can Maginàs). Es veu clar en aquest gràfic:

Crec que aquest simple quadre dóna molta informació. Però hi ha una dada que, com a militant d'Iniciativa i després de tants anys de lluita i de govern a la nostra ciutat, em fa sentir més satisfet amb la nostra feina i la nostra trajectòria: tenim l'homogeneïtat de vot més alta en tots els barris de la nostra ciutat, mesurat en termes de divisió entre el districte amb millor resultat i el districte amb pitjor resultat.

Aquesta dada és molt positiva: vot molt homogeni a tota la ciutat i molt alt a tots els barris, condicions necessàries per tornar a guanyar el proper mes de maig. I n'hi ha una també de molt necessària: suport i treball homogeni al partit i recolzament a la ciutat. Crec que els homes i dones d'ICV i d'EUiA ens els hem guanyat a pols i jo, personalment, n'estic molt agraït i content. Espero que el meu acte de presentació com a candidat, el proper 20 de febrer, sigui una mostra d'aquest suport i caliu que Sant Feliu ens està donant i que, no en tinc cap dubte, ens tornarà a donar majoritàriament el proper 24 de maig!

Comentaris