"Sant Feliu reviu pas a pas"... en un video de 94 segons.


Gràcies per aquest vídeo, Pedro Gómez!
Gràcies als ciutadans i les ciutadanes, a les entitats, que amb les seves lluites, crítiques, aportacions i propostes ajuden a fer la ciutat acollidora, equitativa i dinàmica que estimem i que volem!
A Iniciativa i Esquerra Unida de Sant Feliu continuarem treballant, com hem fet sempre (i són més de quaranta anys!), per fer real el que diem a la darrera imatge:

"Els mateixos drets, deures i oportunitats per a totes les persones,
la mateixa qualitat de l'espai públic a tots els barris".

Comentaris

Dani ha dit…
Bona tarda, Sr. Alcalde,

He visto el vídeo con atención y también he leído sus palabras.

Obviando lo que es una realidad incontestable (esto es, la pasmosa habilidad para ningunear las quejas y airadas controversias que han supuesto algunos de los proyectos-estrella que aparecen en el montaje), ¿no cree usted que hacer suya la afirmación "Els mateixos drets, deures i oportunitats per a totes les persones, la mateixa qualitat de l'espai públic a tots els barris" es lo más parecido a una burla para aquellos vecinos que padecemos el incivismo en primera persona?

¿Me permite que le recuerde, una vez más, que los residentes en la Plaça Francesc Macià y en los aledaños de los bares Gòtic y Vamos Pa-ya venimos siendo objeto de abusos horarios y de amenazas directas?

Evidentemente, esto no es nuevo: no nació la problemática bajo su mandato. Sin embargo, usted, y aquellos responsables electos a los que usted ampara, sí son parte implicada, cuando no cómplice, en la situación actual. Lejos de poner remedio, hemos visto acrecentadas nuestras molestias.

La convivencia diaria de los afectados es lo suficientemente engorrosa (por utilizar un adjetivo suave) como para que usted se replantee si semejantes sentencias grandilocuentes se ajustan a la realidad.

Y si cree usted que miento o exagero, pregúntese por qué nos niega a todos los afectados una reunión conjunta con presencia del Síndic.

Saludos cordiales,
Dani
Jordi Casanovas ha dit…
quina barra senyor alcalde....!!!

"Els mateixos drets i deures....!!!"

Ara ferà un any i mitg vaig enjegar una polèmica amb vosté amb respecte a la IMPUNITAT total amb la que la POLICIA LOCAL es saltavaen les lleis de la circul.lació i encara ho fan..!

Ells tenen més drets que jo, i vos no heu fet rés per aturar-ho.

A quants policies locals heu multat per saltar-se stops? Em doneu permís (per escrit) per penjar pelicu.les al face? Ho faré si mél doneu.