Nova edició de les converses amb ICV-EUiA: acte públic als barris de Can Nadal i Can Bertrand (1/7)

Com és habitual a cada inici de curs i després de les Festes de Tardor, Iniciativa -Esquerra Unida- Independents fem un nou cicle de converses amb la ciutadania. El títol genèric d'aquestes set converses és "Sant Feliu reviu pas a pas". Per fer un recordatori, aquí hi ha la relació de les vuit converses que vam fer l'any 2013 amb el nom genèric de "Què hem fet i què farem", donat que es complia la meitat del mandat 2011-2015.

Demà parlarem dels temes que ens vulguin plantejar els ciutadans i les ciutadanes del Centre de la ciutat que vinguin a la nostra seu. Aquests són els cinc temes que abordarem:

  • temes d'obres: la reforma del mercat municipal, les obres de l'antic eixample, la reforma de la plaça Catalunya, l'estat de la plaça de l'Estació... i el que vulgui plantejar qui vingui a l'acte.
  • temes de polítiques socials: l'atenció a la gent gran (n'hi ha molta al barri), el suport al comerç, l'evolució de l'atur a la ciutat... i el que vagi sortint durant la trobada.
  • temes generals de política local: la situació econòmica de l'Ajuntament, la polèmica de l'IBI, la política comunicativa de l'Ajuntament.... i el que surti.
  • temes de política general: el 9 de novembre, el calendari electoral del 2015, la imperiosa necessitat de derrotar electoralment al PP, etc.
  • les municipals de 2015: les propostes que cal començar a preparar, la visió de conjunt del futur de la ciutat que volem compartir amb la ciutadania, etc.
Per qui no pugui venir a aquest acte i tingui interès de parlar amb nosaltres de tots aquests temes, aquest és el conjunt de les converses que durem a terme en els dos propers mesos:

Comentaris