"Tothom hi està convidat. Només hi faltes tu!". La meva presentació al programa de la Festa de Tardor d'enguany.

Ara que tot just fa 30 anys que vam estrenar la Garsa, els diables i els grallers de Sant Feliu, em ve al cap la imatge de la Garsa amb l’Àngel Merino, llavors regidor de Cultura, obrint pas pels carrers a una bèstia desconeguda per a tothom i ajudant-la a desplaçar-se perquè llavors era una bèstia a la que li costava una mica caminar.

L’Àngel va encendre la primera espurna de la festa amb el propòsit que fos de la gent i per a la gent. I penso que ho hem aconseguit. Tenim una Festa de Tardor en la que participen moltes colles i entitats, que és admirada per ciutats veïnes i això ens ha d’omplir d’orgull. Tenim un teixit associatiu al darrera i molts ciutadans i ciutadanes al davant, que omplen els carrers i les places.

En aquest programa trobareu moltes activitats, a tots els barris. Totes amb un denominador comú, la fortalesa, la imaginació i el treball de les nostres colles i entitats, sense les quals aquesta festa no seria el que és. Tot això queda palès a l’exposició 30 anys de correfoc, 20 anys de seguici, 30 anys de la Garsa i 30 anys de grallers que podreu veure aquests dies al Palau Falguera.

Us convido a posar-vos el mocador i el barret i a sortir al carrer a formar part del foc, la música i la disbauxa d’aquests dies. Aprofitem per fer un parèntesi en el nostre dia a dia i intentem ser una mica més feliços, participant del seguici, del correfoc, dels concerts dels nostres músics i de tot el que ens ofereix la nostra festa.

Ens trobem a la Festa! Visca la Festa de Tardor! Visca Sant Feliu!

Comentaris