En poc més de 100 paraules, per què votaré Iniciativa?


El principal problema d'Artur Mas i tot el que representa és que no ha fet ni una anàlisi ni una gestió justa de la crisi. Si ho hagués fet, a Catalunya tindríem una societat cojunturalment una mica més pobre. Però la seva gestió ens deixa una societat estructuralment i profundament més desigual, amb menys serveis públics per a la classe mitjana i treballadora i amb més beneficis per als sectors que s'estan beneficiant de la seva infinita confiança en la llibertat de mercat, privatitzant des de la sanitat fins a la gestió de l'aigua. Té sentit embolicar-se en l'estelada i reclamar futures estructures d'estat, quan avui mateix CiU ja aposta per la privatització dels serveis públics que avui mateix gestiona?

I és per això que Mas reclama la majoria absoluta: no per l'exercici del dret a decidir (que només PP i Ciutadans rebutgen frontalment, i que ja tenia majoria en el Parlament que acaba de dissoldre's), sinó per obtenir un enorme xec en blanc per continuar la seva política de retallades del que és públic i d'interès general per afavorir el que és privat i es mou per l'interès del mercat.

Si vols dret a decidir, l'opció no és ni de lluny només CiU. I si vols llibertats personals (com callen ara tota la gent de CiU que va votar contra els matrimonis homosexuals) i drets socials (ara callen tots els que es planyen del drama dels desnonaments i al Congrés van votar en contra (socialistes inclosos) de les propostes a favor de la dació, el lloguer social, etc que fa anys hi van presentar IU i ICV), jo només et dic que el meu vot serà, sense dubtar ni un instant, per a Iniciativa i Esquerra Unida.

Comentaris