Any Joana Raspall: constitució de la Comissió ciutadana i presentació del logo i el web.

Ahir, 28 de novembre de 2012, es va constituir la Comissió Ciutadana 2013 Any Joana Raspall. El web de l'Ajuntament fa ressenya d'aquest acte. També Fet a Sant Feliu se n'ha fet ressò.

Hi va haver una intervenció de l'escriptora Maite Carranza, una presentació inicial de les primeres activitats previstes per part del regidor de Cultura, Manel Martínez, la presentació del logo i el web de l'Any Joana Raspall, per part dels grans dissenyadors gràfics locals d'OPAC, diverses intervencions de les entitats convocades i una petita cloenda per part meva.

Voldria demanar, com va dir Miquel Desclot a la lliçó inaugural del curs escolar 2012-13, que tots siguem espurna i motor d'aquest Any Joana Raspall. En aquest sentit, és fonamental disposar d'un web en què es puguin seguir totes les activitats de l'Any, totes les publicacions de la Joana, totes les aportacions de les escoles, entitats i persones que estimen la Joana i que treballen la seva obra.

Aquesta és l'adreça del web, i a aquesta adreça us convido a visitar sovint, perquè el 2013 sigui, per a la Joana, l'any del seu 100è aniversari i, per a la nostra ciutat, el magnífic homenatge en el seu centenari a una santfeliuenca excepcional i a una escriptora catalana universal.

Comentaris