1/2. Resultats globals de les eleccions al Parlament del 25/11/12.

Mentre no completo l'anàlisi detallat de cadascun dels districtes electorals de la nostra ciutat, penjo aquest primer resum del resultat de les eleccions al Parlament a la nostra ciutat.

No puc amagar la satisfacció del resultat de la nostra coalició. Tornem a ser tercera força política, tornem a superar la xifra dels 3.000 vots, tornem a tenir un resultat homogeni a tots els barris de Sant Feliu i tornem a recuperar la confiança de molta i molta gent a la nostra ciutat.

Aquest resultat tindrà una lectura global i una lectura local. Convido a qui vulgui a comentar-ho en aquest mateix espai. De cara a les municipals del 2015, tot i que falta molt de temps, hem compartit a la nostra seu una percepció de satisfacció continguda pel reconeixement de la ciutadania de Sant Feliu (per la petita part que ens pugui tocar) a la feina que estem fent des de l'Ajuntament. Falta molt de temps, insisteixo, però tenim molta gent al costat, molta capacitat de feina i molta complicitat escampada per tota la ciutat.

Moltíssimes gràcies als 3.496 ciutadans i a les ciutadanes que han confiat en Iniciativa i Esquerra Unida, i als 23.390 que han anat a les urnes a expressar democràticament quin és el govern que volen per al nostre país per als propers quatre anys. Una participació altíssima a Sant Feliu (72,26%) que mai s'havia assolit a unes eleccions al Parlament de Catalunya a la nostra ciutat. Gràcies, Sant Feliu!

Comentaris