Resum del ple d'abril de 2010.

Dos noms propis d'àmbits ben diferents van marcar el ple del mes d'abril: Baltasar Garzón i Joan Carles Navarro.

El primer, perquè ICV-EUiA va presentar una moció -finalment recolzada pel PSC- de defensa de la investigació dels crims del franquisme i del jutge que la porta a terme, Baltasar Garzón.

El segon, perquè finalment l'equip de govern s'ha fet ressò de les peticions de la ciutadania i del nostre propi grup municipal de retre homenatge al millor jugador espanyol de bàsquet en els darrers anys, el nostre conciutadà Joan Carles Navarro.

L'únic tema que va generar polèmica en el ple va ser un segon debat sobre l'ordenança de civisme, del que ja he parlat en una altra ocasió.

La resta de punts tractats al ple van ser:
- una altra moció ´d'ICV-EUiA a favor de la continuïtat de les Escoles Taller, les Cases d’Oficis i els Tallers Ocupacionals,
- donar el nom d'Andreij Xepkin al nou pavelló de les Grases, dedicat principalment a l'handbol,
- aprovar un nou plec de clàusules per a la construcció d’un aparcament subterrani a la cantonada de General Manso amb Clementina Arderiu, a la zona de l’antic magatzem de fruites.
- aprovació de convenis i subvencions amb diverses entitats de Sant Feliu: Amics de les Roses, comissió de colles, Ateneu, Centre Parroquial i Club Ciclista Santfeliuenc.

En l'apartat de precs i qüestions, vam plantejar sobretot temes de memòria històrica i de comunicacions (tramvia, R3 de rodalies i L3 de metro).

Com sempre, el resum complet del ple d'abril us el podeu descarregar aquí.

Comentaris