Diàleg interreligiós a Sant Feliu.


Fa uns mesos, va tenir lloc a Barcelona el Fòrum català de Teologia i Alliberament. Hi van assistir i hi van participar activament diverses persones de la comunitat cristiana de Sant Feliu. Veïnes i veïns nostres que volen continuar la seva tasca a la nostra ciutat.

I ens proposen una propera cita aquest dissabte que ve al matí. Jo no hi podré ser, perquè hi ha una trobada a ICV-EUiA de preparació del programa de les eleccions al Parlament. Però m'hauria agradat molt ser-hi.

Per sentir veus de santfeliuenques i santfeliuencs de confessió catòlica, protestant, musulmana i jueva. Per conèixe'ns i compartir una visió del món que té un tronc històric comú, que comparteix que el diàleg i la tolerància són l'eina fonamental de construcció de la convivència i de la pau, que posa els valors arrelats en la persona per damunt de l'avarícia dels capitals, que té, en definitiva, una visió transcendent de la vida i una concepció comunitària i fraternal de les relacions.

És un pèl tard per animar-te a anar-hi, però jo de tu, si Déu és per a tu alguna cosa més que una pàgina en els llibres d'història, no hi faltaria.

Comentaris