5 de juny, 2a cita: al pavelló, a animar al Santfe de bàsquet!

Ple de gom a gom i cridant fins a quedar afònics per animar al Santfe!!!

Així és com ha d'estar el pavelló de la Rambla, sí, amb l'esperit del Joan Carles Navarro que li dóna nom, amb l'afició totalment al costat del seu equip per superar els 14 punts que ens porta el Ciudad Real! Serà aquest dissabte, 5 de juny, a les 19:00, i faries molt bé d'anar-hi!


Com ja vaig dir en un altre escrit, l'esport santfeliuenc ha viscut una temporada històrica, amb la màxima classificació en futbol i bàsquet, amb resultats magnífics en molts altres esports. Seguir de prop la web Esport Blanc i Blau és, com es diu en castellà, "una gozada"! Un dels moments àlgids de la temporada serà aquest dissabte a la tarda, però cal superar els 14 punts d'avantatge (95-81) que l'equip manxec va tenir en el partit d'anada.


(I després, en algun moment, amb calma, caldrà reflexionar sobre el futur de l'esport a Sant Feliu: com fer-ne créixer la massa social? els clubs estan massa fragmentats o no? cal revisar criteris d'assignació d'espais o de subvencions? podem aprendre de ciutats com el Prat o Cerdanyola que han anat a concentrar i enfortir l'activitat esportiva de competició i per a tothom? com s'ha de pagar la pràctica esportiva perquè estigui a l'abast de tothom? Un seguit de preguntes oportunes i convenients que, de cara a les municipals de l'any que ve, també haurien de formar part del debat polític i, encara més enllà, ciutadà)

Comentaris