Visca la Festa de Tardor!!!


Festes de Tardor, complicitats sòlides i afortunades.
S’acosten els dies més intensos de la vida de Sant Feliu. A tots els seus barris, per tots els seus carrers, per a tota la seva gent, pensant en totes les edats, la nostra ciutat s’omple d’activitat col·lectiva i reconeix i agraeix a qui la fa possible: els centenars de persones de les entitats que hi prenen part i se’n corresponsabilitzen, els milers de persones que, mocador vermell al coll, gaudeixen dels resultats d’aquesta corresponsabilització entre ajuntament i entitats.

El nostre model de festes, no ens cansarem de repetir-ho, es basa en la implicació de colles, entitats i associacions de tota mena, que mostren aquests quatre dies el bo i millor de la seva feina de tot l’any. Sense el teixit associatiu protagonista, la programació de festes es basaria en una suma de contractacions externes poc arrelades a la ciutat. I l’arrelament a la ciutat, la vivència compartida aquests dies de tota la nostra gent en tots els seus espais de relació, ens fa ser una ciutat més cohesionada i més viva. Aquesta és la idea amb què l’Àngel Merino, pare intel·lectual de les nostres festes a mitjans dels anys vuitanta, va concebre unes festes molt participatives per construir una ciutat més unida i millor.

Aquests dies, Sant Feliu respirarà complicitats. Complicitats sòlides i afortunades entre Ajuntament, entitats i ciutadania. El seguici és, per a mi, l’exponent màxim d’aquestes complicitats: totes les entitats a una desfilant per tota la ciutat, i la nostra gent fent-los costat del començament fins al final. Diuen que, després del de Berga i el de Barcelona, el nostre seguici destaca amb brillantor pròpia entre els principals actes festius de Catalunya.

Que sigui l’esperit còmplice del seguici i de totes les Festes el motor que faci vibrar Sant Feliu durant els propers dies... i sempre!

Visca la Festa de Tardor!!!

Jordi San José Buenaventura
L'alcalde

Comentaris