Del 4 al 27 d'octubre: sis itineraris per construir el Sant Feliu de 2030.


Les vies estaran soterrades, entre la segona meitat de 2022 i la primera meitat de 2023. N'estem segurs: el Ministeri de Foment i ADIF han compromès aquest calendari i estan complint tots els compromisos que l'han de fer possible. I quan les vies estiguin soterrades, hi haurà una nova superfície que serà tan gran com... les piràmides d'Egipte o deu Sagrades Família. D'aquí aquest cartell tan enginyós que ens proposen Raons Públiques perquè comencem a imaginar i a construir avui el Sant Feliu que volem demà.

Per al mes d'octubre, Raons Públiques ens proposa tres sortides obertes a tothom (cada sortida es repetirà dues vegades en horaris diferents), entorn de la via del tren i amb tres temes diferents, que es recullen en aquest cartell:

Una de les frases que sovint repeteixo perquè me la crec molt sincerament, diu: "Si no penses on vols estar d'aquí a deu anys... d'aqui a deu anys estaràs on ets ara". Però pensar on volem ser d'aquí a deu o dotze anys, pensar en el Sant Feliu de 2028 o de 2030, no és només una feina de càrrecs públics o d'apassionats de l'arquitectura, és una responsabilitat compartida amb tota la ciutadania, amb tothom que viurà, gaudirà o patirà la ciutat que construïm col·lectivament ara.

Per això, us demano que participeu activament en algun dels sis itineraris previstos aquest mes d'octubre, i en alguna de les més de quaranta activitats previstes per a novembre i desembre.

Participa per dir, no només "bye, bye, via"... 
sinó, sobretot, 
"Hola, Sant Feliu 2030!"

Comentaris