Fins al 04/12: vota les obres d'estiu de l'any que ve!


Com vaig explicar en aquest escrit, durant el mes de setembre les persones o entitats que van voler, van poder presentar propostes per a les obres d’estiu de 2018. Es van recollir mès de cinquanta propostes, que durant el mes d’octubre han estat analitzades i valorades pels arquitectes municipals. S'han afegit a propostes presentades en les dues edicions anteriors, que ja van ser valorades al seu dia.

S'han establert així 20 possibilitats de votació, resumides tot seguit, i de les quals en pots votar fins a tres:
En aquesta adreça tens tota la informació que necessitis abans de votar: www.santfeliu.cat/obresestiu2018. També s'expliquen les propostes que s'han desestimat i per què. D'entre aquestes, la més proposada és la reparació completa de la vorera del carrer del Pla. No està a la llista de les 20 sotmeses a votació per dues raons: sobrepassa l'import de 100.000€... i es farà en les inversions municipals de l'any que, conjuntament amb la vorera pendent de Jaume Ribas (la dels números senars).

L'objectiu de les obres és, com sempre, el de fer un espai públic de qualitat a tots els barris, millorant les condicions de vida del dia a dia de la ciutadania. L'objectiu del procés de decisió és també, com sempre, afavorir la participació de la ciutadania en la presa de decisions per aquesta millora del dia a dia, fer pedagogia política per fer un Sant Feliu de tothom amb tothom.



Annexos: 

Obres votades i fetes l'any 2016:
  • Fer una rampa accessible entre la Rambla i el carrer Joaquim Monmany, en un lateral de l'ambulatori.
  • Eliminar barreres arquitectòniques en cinc cruïlles: 1) Carles Buigas amb Comte Vilardaga, 2) Torras i Bages amb Vidal i Ribas, 3) Joan de Batlle amb Clementina Arderiu, 4) Sàmson amb passeig del Canal, davant de l'Escola Gaudí, 5) passeig Onze de Setembre amb Constitució.
  • Reordenació i millores de seguretat en quatre cruïlles o voreres: 1) passeig Nadal amb carrer de Dalt, 2) Sant Josep amb Rupert Lladó, 3) Estelí amb Clementina Arderiu, 4) ampliar vorera davant l'entrada de l'Escola Martí i Pol.

Obres votades i algunes encara en construcció l'any 2017:
  • Crear una placeta a la cruïlla dels carrers Daoiz y Velarde, Josep Ricart i Sant Jaume.
  • Millores a cinc cruïlles, eliminant barreres arquitectòniques i ampliant voreres: 1) Josep Ricart amb Santiago Rusiñol, 2) Roses amb passatge Fargas, 3) Joaquim Monmany amb Santa Creu, 4) Daora amb Frederica Montseny, 5) Hospitalet amb Coll i Alentorn.
  • Millores al Parc Europa.
  • Crear un nou espai de lleure: la Pineda de la Salut.

Comentaris