Primeres decisions: les respostes dels set alcaldables a Fet a Sant Feliu.

La revista Fet a Sant Feliu ens va demanar a tots els alcaldables una breu presentació i una resposta a un qüestionari de sis preguntes, que podeu trobar aquí. La darrera pregunta deia, textualment, 6.- Què és el primer que faries si surts escollit alcalde/essa?


Aquestes són les set respostes dels set candidats:

Jordi San José (ICV-EUiA-ISF):
- Primera decisió de ple: revocar els planejaments que hipotequen les zones verdes i d’equipaments del Mas Lluí i l’espai alliberat pel soterrament.
- Primera reunió a Sant Feliu: amb els nois i les noies que han passat pel Consell d’Infants, per analitzar conjuntament les necessitats del jovent i començar a plantejar un pla de treball.
- Primera petició de reunió a la Generalitat i l’Estat: per situar el finançament del soterrament en el marc de les inversions de l’Estat a Catalunya.
- Primera inversió: les de proximitat i, per destacar la primera, les instal•lacions de la Peña Cultural Recreativa, al barri Falguera.
- Primer viatge oficial: a les festes de Laujar de Andarax, al setembre.
- Primer gran objectiu per al 2012: anàlisi de públics dels equipaments, serveis i activitats municipals i posterior pla de treball per fer-los realment accessibles a tothom.

Lourdes Borrell (PSC):
Agrair la confiança que m’han demostrat els veïns i veïnes i continuar liderant els projectes que ja estan en marxa. Ens trobem en un moment molt important per a la nostra ciutat i no ens podem aturar; per tant, el meu millor agraïment serà reprendre la feina per fer realitat el Sant Feliu que tots desitgem i mereixem.

Rosa Maria Martí (CiU):
Primer de tot agrair als ciutadans la confiança que han dipositat en mi. Quant a gestió política: Aprofundir en la prevenció de les persones amb risc d’exclusió social. Paralelament fer co-responsables als santfeliuencs i santfeliuenques del manteniment i la cura del municipi. Incidint en la campanya de civisme i tolerància.

Sergi Jiménez (PP):
Actualmente luchar con todas mi fuerzas para crear puestos de trabajo en Sant Feliu y negociar con el gobierno central para que se inicien YA las obras del Soterrament.

Carles Soriano (ERC):
- Aturar el pla urbanístic del Mas Lluí per evitar la requalificació de les zones verdes i d’equipaments.
- Retirar la bandera espanyola del saló de plens.
- Fer una ronda de trobades amb les entitats de la ciutat per recuperar el diàleg i tractar amb respecte els partits de l’oposició.

David Delgado (Ciutadans): Supresión del presupuesto municipal de las multas que el consistorio va a interponer en el próximo ejercicio a sus ciudadanos

Daniel Pahissa (SI):
- Donat la realitat sociocultural del nostre municipi , veig molt poc probable poder ser escollit alcalde. Però que podem aspirar a uns resultats que puguem influir. I el primer que faria seria proposar la regeneració municipal mitjançant la racionalització dels càrrecs de confiança i de despeses diverses.
- Fer onejar de forma exclusiva, la Senyera i la bandera municipal al balcó de l’ajuntament.

Comentaris