Fins dilluns, 04/12, a les 23:59, vota les obres d'estiu de 2018!

Per tercer any consecutiu, la ciutadania decidirà les obres mitjanes que es faran l'any que ve a Sant Feliu. Obres d'un import màxim d'entorn de 100.000€, de durada d'entorn de dos mesos i que es fan entre l'estiu i la tardor.

La ciutadania té també la darrera paraula en les grans inversions i en les més petites. En les grans, perqué les decideix o no amb el seu vot, ja que formen part dels programes electorals, i després participa en l'elaboració i aprovació dels projectes d'obres. Per a mi no té sentit votar per decidir, per exemple, si cal o no reformar les places de la Salut o Francesc Macià, sinó que el que democràticament pertoca és incloure les grans inversions en els programes electorals. I si hom guanya (com nosaltres a l'11 o al 15), complir els programes: la decisió de fer  les places es pren amb el vot de la ciutadania, el projecte per fer les places es fa amb la participació de la ciutadania. Pel que fa a les petites obres, la participació de la ciutadania és fonamental: les instàncies de persones o entitats i les regidories de barri són, al costat de les pròpies inspeccions municipals, les propostes ciutadanes per a la reposició o les petites millores.

En tot cas, la ciutadania ha presentat més de 40 propostes, de les quals l'Ajuntament n'ha recollit les vint que tot seguit recullo, a partir del Facebook de l'Ajuntament. D'aquestes vint, cada persona en pot triar 3. El resultat de les votacions es donarà a conèixer dimarts mateix.