"Fem més nostra la Festa!". Presentació del programa de festes de 2016.

Aquests dies viurem uns dels moments més màgics del nostre calendari festiu. La Festa de Tardor ens farà sortir de nou, prendre els carrers i sentir-nos protagonistes d’un gran esdeveniment.

Com cada any, un ampli programa d’activitats omplirà els espais de la ciutat per al gaudi de tothom: música,esports, cultura, espectacles... petits i grans viuran una festa que evoluciona i es renova amb un gran esperit constructiu.

La Festa és nostra, de tots i de totes, i més de 90 entitats, associacions i colles la fan possible.
Vagi per endavant el meu agraïment.

Novament aquest any celebrem aniversaris d’algunes de les colles: Trabucaires (30), Ceballuts (20) i Petardons i Petardones de Can Calders (15), una mostra indiscutible de la consolidació de la festa, que no només és identitària sinó que atrau cada any més visitants. I permeteu-me que com a casteller faci una menció especial a la meva colla, els Magentes, que celebra 20 anys amb un documental, una exposició i la Trobada Castellera del Baix Llobregat.

Com és tradició, la Festa començarà amb el lliurament del Mocador d’Honor, distinció que fa 15 anys que l’Ajuntament atorga a persones o entitats per la seva dedicació a les festes, i finalitzarà
amb una novetat, la Tronada final de la Festa de Tardor “Apadrina un Tro”, una iniciativa de la Federació d’Entitats Tradicionals de Sant Feliu (FETS), a la qual us convido a participar-hi.

Fem més nostra la Festa! i fem-ho amb responsabilitat, civisme i respecte. Sentim-nos orgullosos de la nostra ciutat i de la seva gent. Fem que la nostra Festa sigui cada any millor.

Visca la Festa de Tardor!


Comentaris