Acords i votacions del ple d'octubre de 2016, potser el més important del mandat.


No exagero: ahir va ser el ple més important del mandat, d'importància només equiparable al ple d'abril, en què vam aprovar la planificació dels quatre anys en què governem l'ajuntament en representació democràtica de la ciutadania. I ho va ser perquè vam aprovar quatre punts molt importants:
  • els impostos municipals i els preus dels serveis públics que depenen de l'Ajuntament (és a dir, les ordenances fiscals)
  • el pressupost de l'Ajuntament per a l'any 2017, l'any del mig del mandat i en què es concreten la major part de les decisions de l'equip de govern.
  • el Pla de rescat social, que definirà els àmbits del treball social prioritari amb les persones i famílies en situació o risc d'exclusió social,
  • el Pla local d'habitatge, que estableix de manera clara el canvi de rumb de la política d'habitatge cap al lloguer assequible i social,
Quatre punts que marquen el rumb i les prioritats de l'Ajuntament de Sant Feliu, amb un suport molt ampli per part dels diversos grups que el formen. Un suport que vull i que cal agrair. De tots aquests punts, en continuaré parlant properament en diferents articles.

Comentaris