Acords i votacions del ple de febrer de 2016.


Podeu veure un resum del ple en aquest enllaç del web de l'Ajuntament.

Comentaris

Isarn ha dit…
Caram quin ple! tots son així? perquè aquest al menys va ser força mogut.

Primer de tot, moltes felicitats per aconseguir la recalificació dels usos per habitatge de protecció oficial. Es canvia o s' afaegeix l' us?

Vaig veure que hi ha moltes mocions que son de caràcter general (com la de la violència masclista) i d' altres que escapen a les competències de l' ajuntament (com la de l' aigua, o la del CAP). Aquestes mocions tenen alguna funció específica i/o serveixen de quelcom en el futur?

Vaig sentir curiositat respecte la associació catalana de municipis i la federació de municipis de Catalunya (em va recordar certa escena de "La Vida de Bryan), son necessaries ambdues? es necesari estar ambdues? a la pàgina web sembla que es dediquin al mateix.

Va ser curiós veure com tothom va canviar l' idioma quan va aparèixer la PAH i vaig al.lucinar una mica amb certes "declaracions" d' algún regidor. El moment més emotiu va ser amb la Hajar, es clar.

Bé, va ser una experiència molt enriquidora que espero repetir el mes que ve.

PD: em va fer força gracia quan va "demanar" a cert regidor que deixés estar el mobil i fes cas de les al.legacions que s' estaven fent de la moció que ell mateix havia presentat. ^^

Atentament,

Isarn Batllés