38 entrevistes per internet, 1.393 preguntes.

Des del 12 de juliol de 2011 fins al 5 de maig de 2015 hi ha hagut 38 entrevistes per internet, els dimarts posteriors a cada ple, amb alguna excepció al gener a causa del calendari. Gairebé 1.400 qüestions (una mitjana de 37 per sessió!) que he atès personalment, amb la col·laboració del gabinet d'alcaldia  l'assessorament o la transcripció de les respostes dels tècncis corresponents quan ha calgut.

És una via directa de diàleg amb la ciutadania, que va començar Juan Antonio Vázquez i que hem volgut consolidar i millorar: totes les preguntes són visibles des del moment que es plantegen, hi ha possibilitat de rèpliques dins de la mateixa sessió, etc. No he hagut d'eliminar cap pregunta per manca de respecte a les mínimes normes de correcció en el tractament dels temes o de les persones, cosa que m'alegra. En algun moment he dubtat de si posar com a norma la necessitat d'identificació de les persones que pregunten, però finalment ho he desestimat i continuem acceptant anònims i pseudònims. Tot i que no sempre ho he aconseguit, he volgut que totes les preguntes plantejades a la sessió estiguessin contestades abans de l'obertura de la sessió següent.

En el mandat que és a punt de començar, mantindré evidentment aquest bon hàbit democràtic i hi incorporarem les millores que els i les participants hi vulguin aportar, després que les validi el futur Consell de Comunicació. I, per acabar i com faig a cada sessió, vull agrair molt sincerament la seva participació a tants ciutadans i ciutadanes que participen a les entrevistes i aporten les seves preguntes, queixes o suggeriments per a la millora de la nostra ciutat!


Comentaris

Anònim ha dit…
Bon día Jordi:

Nomes volia puntualizar que moltes de les preguntes referides a la problemática acústica del carrer falguera, seguéiixen sense resposta.
De fet aixo es pot constatar nomes revisant les entrevistes. Al ser favor si he de dir que hem realizat entrevistes amb el ser equip de gobern, pero tambe Li recordó que comença el Bon temps i encara continua funcionant un local que no cumpleix ni la leí ni les restriccions establertes.
Gracies

PILAR