Resum del ple d'abril de 2013.

Foto extreta de la notícia del Fet a Sant Feliu sobre el debat dels valors cadastrals i l'IBI.
En el ple del mes d'abril es van tractar els temes següents:

  1. La intervenció de condemna de la violència masclista la vaig fer jo mateix, sobre un text escrit bàsicament per la meva dona i que es pot llegir aquí.
  2. La intervenció dels representants de les més de 3.000 instàncies presentades a l'Ajuntament sobre els valors cadastrals i l'IBI. N'he parlat força vegades: suggereixo escriure IBI al cercador del blog i anar consultant el que a cadascú interessi. Ho podeu fer amb qualsevol tema i aquí:
  3. Debat enèssim i enèssimament innecessari sobre l'obsessió d'acabar amb l'escola en català per part del PP i, també en aquest cas, de Ciutadans.
  4. Aprovació definitiva dels nous plecs dels serveis municipals: jardineria, arbrat viari i la nova concessió unificada de neteja viària i recollida d'escombraries.
Altres punts tractats també al ple:
- L’aprovació del Comitè d’Honor de l’Any Joana Raspall, que presideix el President de la Generalitat, Sr. Artur Mas.
- L’aprovació d’una moció en defensa de les persones afectades per l’estafa de les participacions preferents per part de diferents entitats bancàries. En aquest punt, el Partit Popular va votar en contra.
- L’aprovació d’una moció per declarar a Sant Feliu ciutat lliure de circs amb animals
- Un conveni amb la Generalitat pel qual se li renova la cessió d’uns terrenys a Can Bertrand per a la futura unificació dels jutjats, però que deixa a l’Ajuntament la possibilitat de fer-ne un ús provisional.
- Subvencions a 13 entitats de Sant Feliu per al desenvolupament de les seves activitats en aquest any 2013.
Us podeu descarregar aquí el resum del ple (3 pàgines). L'acta oficial i completa la penjaré en el moment que s'aprovi en el ple del 30 de maig.

Comentaris