Dijous, 06/09/12, 13:00, a l'Auditori: "El llegat de Joana Raspall", a càrrec de Miquel Desclot. (1/2)

El curs escolar 2012-2013 ja ha començat. Mestres de Primària i professors i professores de Secundària ja són al seu lloc de treball, els pares i les mares de les AMPA ja estan també a punt d'acollir les famílies, el personal no docent ja està també al peu del canó a l'espera que dimecres que ve els nostres infants i adolescents comencin el nou curs.

Un curs que estarà caracteritzat per l'acord unànime del consistori de declarar l'any 2013 com a Any Joana Raspall. I que començarà, seguint el camí marcat per aquest acord unànime, amb una lliçó inaugural molt especial, que commemorarà com cal aquest any i que comptarà amb la presència de la Joana: la glossa de la persona i, sobretot, de l'obra, de Joana Raspall, a càrrec del poeta Miquel Desclot, que també té una obra important adreçada al públic infantil i juvenil.

Serà aquest dijous a la una del migdia. Normalment és un acte adreçat a la comunitat educativa, organitzat conjuntament per l'Ajuntament i els Serveis Territorials del Departament d'Ensenyament. Però enguany està obert a tot el públic, a totes les persones que estimen la Joana i valoren el seu incansable treball en favor de la cultura catalana i el conjunt de la seva producció literària.

Us hi esperem!!!

Comentaris