L77: bus de l'aeroport a Sant Joan. Per què no perllongar-lo fins a Sant Feliu?


La setmana passada, comprant a la ferreteria de l'Antonio, un veí em va demanar que l'Ajuntament fes alguna gestió perquè arribés fins a Sant Feliu l'autobús que actualment va des de l'aeroport fins a l'Hospital Moisès Broggi, el nostre hospital comarcal.

"No es que vaya mucho al aeropuerto", em va dir, "pero es una lástima que se nos quede a las puertas y no nos llegue a Sant Feliu".

Aquest matí, al tren, un noi m'ha dit que anava a l'aeroport, canvi a Sants i tot el que això comporta, sobretot si vas molt carregat. També m'ha parlat d'aquest autobús.

És la línia L-77 i depèn de l'Entitat Metropolitana del Transport, de la qual formem part. Tindria, a més, una altra virtualitat: la comunicació directa amb Sant Boi per autobús.

Crec que és un tema que caldria estudiar des de l'Ajuntament i fer una petició a l'EMT perquè l'ampliï fins a la nostra ciutat. En tot cas, és un tema que portarem al proper ple de l'Ajuntament.

Comentaris

Anònim ha dit…
si señor...... apludo ,apruebo y apoyaré en un futuro esta propuesta!!!!
Anònim ha dit…
Extremadament necesari, bona sort!
Ahir vam presentar als portaveus de tots els grups municipals de l'Ajuntament una proposta de moció sobre el tema. És a dir, una proposta d'acords que l'ajuntament haurà de presentar als gestors del transport públic metropolità per aconseguir línies des de Sant Feliu a:
1) l'aeroport,
2) l'hospital comarcal, complementant la T3 del Trambaix.
Ja informaré de com va el tema!