16 mesos per fer reviure Sant Feliu.

Ahir dimarts, 9 de febrer, vam tenir una assemblea a la nostra seu. L'ordre del dia era important: a) programa de treball per guanyar a les properes municipals, b) informació municipal: urbanisme.

Vam ser entorn de 40 persones. Vam debatre i aprovar, amb algunes millores significatives, un document que vam elaborar un grup de 18 persones el dissabte 30 de gener al matí. M'agrada treballar així: que allò que ens implica i ens uneix a tots, ho decidim i ho portem a la pràctica entre tots. M'agrada el treball en equip, comptant amb les veus de tothom, però cadascú amb la seva responsabilitat ben assumida, ben valorada, ben compartida, ben exercida. Hem de treballar així al partit i a la ciutat, ara a l'oposició, demà possiblement al govern. Fa anys, vaig fer un curs a la UOC sobre lideratge, i el profe ens anava situant a tots, fent un símil musical, en el camp de la música de cambra (amb partitura i director) o en el del jazz (improvisació sobre un ritme de fons compartit). M'agraden totes dues coses, però vull treballar en equip i ben a prop de la gent, com en una banda de jazz!

Això no treu rigor a la tasca. Vam debatre i aprovar, ni més ni menys, que les línies generals del nostre discurs, la nostra estratègia de presència i de relació a la ciutat, les línies generals de calendari fins al maig de l'any que ve i el programa concret fins al proper estiu. Vam debatre també sobre la modificació de PGM en l'àmbit de Collserola i el seu impacte al Mas Lluí i vam acordar proposar la constitució del Consell assessor d'urbanisme a Sant Feliu, com a eina de consens, transparència i participació en la definició del futur de la nostra ciutat.

En vaig sortir content. Cert que hauríem pogut ser més gent, però sé que vam fer molt bona feina i que tothom en va sortir content. I també sé del cert que, a l'hora de la veritat, centenars de persones treballaran amb nosaltres (votin el que votin en altres eleccions) perquè a les municipals pugui reviure Sant Feliu.

Ja no queden ni setze mesos!!

Comentaris