Acords i votacions del ple de febrer de 2018.


Si no m'equivoco, el ple de febrer va batre dos records: va ser el més llarg del mandat (va durar de les 19:32 de dimarts a les 00.50 de dimecres) i el que va tenir la sala més plena, per les diverses convocatòries que s'hi van fer: pensionistes, sindicalistes i, sobretot, parcel·listes del Parc Agrari.

Justament el debat del Parc Agrari va centrar bona part del ple, amb dues mocions contraposades. Una, la dels parcel·listes,  presentada amb l'aval de més de cent signatures i defensada pel ciutadà Abraham Barbosa. L''altra, també amb un aval de més de cent signatures, la dels pensionistes, defensada pel ciutadà Pedro Martínez. Prèviament, l'Eva Rosas (CCOO) i la Vicky Corbacho (UGT), havien defensat la convocatòria de la Vaga Feminista per al proper 8 de Març. Després, el debat es va centrar en dos temes: la liquidació del pressupost de 2017 (que explicaré properament) i la gestió de la contracta de jardineria. El resum del ple es pot llegir aquí, al web municipal.

Un ple llarg i aspre en molts moments. Va contrastar el to conciliador i cridant al diàleg del portaveu dels parcel·listes, amb el to xulesc del portaveu de Ciutadans, Raúl Alba que, va assegurar (en la seva particular bola de cristall) que l'any que ve anul·larà el Pla de Protecció del Parc Agrari quan Ciutadans guanyi les eleccions municipals. Que hi treballi a fons, perquè o les guanya per majoria absoluta o el senyor Raúl Alba, en cas que sigui candidat (tant de bo que sí, jejeje) es quedarà més sol que la una... Però bé, això ja són figues d'un altre paner... o no?