És al segon diumenge de maig quan som, més que mai, la Ciutat de les Roses!!!


Sant Feliu, roses, comerç, indústria i cultura per a tothom.

Amb les Festes de Primavera, l’Exposició Nacional de Roses i la Fira Comercial i Industrial del Baix Llobregat, arriba un dels moments més importants de l’any a la ciutat, en el que aquesta s’esforça a mostrar el millor que pot oferir. Un moment i un espai per gaudir de l’energia i l’activitat cultural, de l’oferta comercial i econòmica, i de l’element patrimonial més preuat que ens dota d’identitat, la rosa.

Enguany celebrem la 58a edició d’una Exposició Nacional de Roses, que s’ha anat consolidant com l’esdeveniment més gran relacionat amb les roses i el seu món a nivell d’Estat espanyol. Molts anys ja d’una exposició que, a diferència d’altres concursos internacionals, ofereix una àmplia exhibició de les millors varietats de roses, que han estat obtingudes pels roseristes i aficionats. I és que aquesta és la voluntat que es viu dins la ciutat, la de fer les coses en comunitat, amb l’aportació diversa del teixit social i de la ciutadania.

Com cada edició, aquesta gira al voltant d’un motiu central, el món dels infants. A través de contes, poesia, faules o música, podrem navegar per móns de natura i de fantasia, amb la mirada i la sensibilitat dels més petits i les més petites.

Aquest any la rosa s’atreveix a sortir a la plaça de la Vila, on comerços i indústries locals ens mostraran el món de la rosa des d’altres vessants, en una Fira que enguany aposta decididament per maridar la rosa amb l’economia local. També ens deixarà un aparador permanent del nostre comerç al carrer de Laureà Miró, al costat de l’Ajuntament.

Tot plegat esdevé un al·licient immillorable per deixar-se arrossegar per la vitalitat cultural i ciutadana d’un Sant Feliu, amant de la bellesa, i que aquests dies omplirà els carrers i l’espai públic d’infinitat de motius que ens fan sentir l’orgull de ser santfeliuencs i santfeliuenques.

Comentaris