A un any del maig passat, el recull dels 10 programes amb què hem imaginat i treballat per Sant Feliu!

Avui, 24 de maig de 2016, fa justament un any de les darreres eleccions municipals. Eren les desenes després de la recuperació de la democràcia, després de la II República. Com en nou de les deu, vam tornar a guanyar els homes i les dones de Sant Feliu que creiem en el projecte polític de la democràcia econòmica i social, dels drets individuals i col·lectius, de la sostenibilitat ambiental, de la igualtat i el respecte entre les persones i els pobles, Som un projecte polític col·lectiu que ha liderat la construcció de la ciutat des de les primeres eleccions municipals, a l'abril de 1979. Deu eleccions que hem encapçalat en Cesc, l'Àngel i jo, amb programes que recullen les veus i les esperances de centenars de militants i de milers i milers de votants. Avui, els vull retre un petit homenatge, amb la concreció dels seus treballs en els deu programes electorals amb què, com dic al títol d'aquest escrit, hem imaginat i hem treballat per Sant Feliu.

Aquí us podeu descarregar el programa electoral de fa un any, de maig del 2015. El que tenia aquesta portada:

El programa de 2011 va tenir dos formats: un de complet penjat a internet, i un resum amb les 30 prioritats, amb aquesta portada:

Aquest va ser el nostre programa de 2007, amb l'Àngel novament com a cap de llista:

El nostre programa de 2003 va ser el primer que encapçalava l'Àngel després de ser alcalde des de 2000:

Aquí us podeu descarregar el programa de 1999, el darrer que va enapçalar en Cesc:

El programa de 1995 us el podeu descarregar també aquí. Van ser les cinquenes eleccions municipals, amb en Cesc al capdavant:

Aquí us podeu descarregar el programa de 1991, el primer del que vaig formar part, a proposta de l'Àngel Merino i amb una llista encapçalada pel Cesc:

Aquí us podeu descarregar el programa de 1987, encapçalat per tercer cop per en Cesc, i amb el pas molt recent del PSUC a Iniciativa:

Les segones eleccions municipals van tenir aquest programa (aquí 1a part i aquí 2a part), amb en Cesc al capdavant, i amb una majoria abrumadora (15 de 21 regidors):

A l'abril de 1979, el PSUC va guanyar les eleccions per primer cop amb aquest programa electoral, amb aquesta portada:

M'enorgulleix formar part d'aquesta trajectòria, d'aquesta llarguíssima trajectòria de servei a Sant Feliu, de treball per Sant Feliu. Una llarguíssima trajectòria també meva, ja que sóc regidor de Sant Feliu des de maig de 1991, ara fa vint-i-cinc anys (25!). Em sembla que cap regidor ha estat tants anys com jo a l'Ajuntament! M'enorgulleixo de tots els companys i companyes que he tingut, i trobo a faltar la conversa, el consell, el suport, d'amics regidors amb qui he compartit moltes hores de treball i que ja no són entre nosaltres, com en Santi Junqué, en Toni Amigó, l'Antonio de Oses o en Juan Sánchez. M'enorgulleix ser també l'hereu d'altres vells comunistes, que van ser regidors i fa temps que no són entre nosaltres, com el Gabriel Hita o el Felip Alcàntara.

Per tot aquest bagatge, per tota aquesta història, per tota aquesta trajectòria, per haver assumit el repte de transformar el Sant Feliu de 1979 en el Sant Feliu de 2016, per haver sabut representar sempre tots els santfelius de Sant Feliu, GRÀCIES!!!!!!

Comentaris