28/01/16: obertura de la biblioteca provisional.


Fa justament mig any, explicava en aquest escrit el projecte de remodelació de la Biblioteca Montserrat Roig. I l'acabava explicant que s'estava acabant de tancar com funcionaria provisionalment la biblioteca mentre duressin les obres.

Doncs bé, a finals de desembre la Biblioteca va tancar i es va iniciar un període de trasllat del seu fons a una ubicació provisional, que és justament el que avui es posa en marxa:
  • l'espai per a persones adultes serà a la Torre del Roser,
  • l'espai infantil serà just a davant de la Torre del Roser, on abans hi havia hagut la botiga d'informàtica Com&Com.
Aquesta provisionalitat durarà aproximadament un any. Les obres de remodelació de la Biblioteca Montserrat Roig començaran d'aquí a deu dies, el dilluns 8 de febrer. Entre el procés pròpiament dit d'obres i la dotació completa d'equipament i mobiliari, la remodelació durarà dotze mesos.

Al mateix temps, hem reforçat els llocs i horaris de les aules d'estudi de la ciutat: als centres cívics Mas Lluí i les Tovalloles, i al Casal de Joves.

Som conscients que tot procés d'obres i tota situació de provisionalitat comporta alguna limitació en el servei i algunes molèsties als usuaris i usuàries. Però també som conscients que la nova Biblioteca Montserrat Roig que tindrem just a febrer de 2017 haurà valgut (i molt!) la pena!

Comentaris