13/05/15, som molt de CAN MAGINÀS!

A les 17:30 posarem una parada a la plaça del barri, on enraonarem amb totes les persones que vulguin. A les 19:30 farem un petit acte polític amb el contingut següent:

Explicarem la nostra política municipal:
1. Drets socials per a tothom: què hem fet i què farem a Sant Feliu, en la perspectiva del rescat social i de que tot estigui a l'abast de tothom?
2, Espai públic de qualitat a tots els barris i, en concret, a Can Maginàs.
  • hem fet: nova escala d'accés a l'escola Gaudí; nou enllumenat del passeig del Canal; arranjament de les humitats del pàrquing; ampliació de l'espai de gossos; petites obres de manteniment, ja sigui a petició de l'associació de Veïns com de les reunions amb la regidora de barri, Maria Cinta Daudé; aprovació del projecte de remodelació de l'antic Caprabo; escola Gaudí: pati obert i implantació de calefacció per caldera de biomassa.
  • farem: supressió de totes les barreres arquitectòniques del barri, incloent noves rampes en el pont verd que uneix Can Maginàs amb la Salut; nova rotonda en la cruïlla entre Laureà Miró i Sànson, en el marc de la remodelació de l'antic Caprabo; més inversions a l'escola Gaudí amb l'acord del seu consell escolar.
3, Govern transparent i participatiu: què hem fet i què farem a Sant Feliu?

Explicarem per què cal votar ICV-EUiA:
-  als indecisos: als que no saben si votar ICV-EUiA o altres, als que van votar en altres temps a ICV i ara es plantegen tornar-nos a votar,,..
- als abstencionistes: als que creuen que tots els polítics són iguals, que votar no serveix de res,...
- als joves: als que han viscut sempre en democràcia i no són prou conscients de la importància de construir més i millor democràcia amb la conquesta revolucionària d'"una persona, un vot!".
- als que prioritzen la política general: als que votaran a les municipals com si fossin la primera volta de les eleccions de la tardor i no les del govern dels propers quatre anys de la seva ciutat.
- a les persones que tenen molt clar que ens votaran, per mobilitzar el seu cap i el seu cor, perquè expliquin a tot el seu cercle familiar, de treball i d'amistats per què és important assegurar una majoria suficient a l'ajuntament i per assegurar que, si volem que en Jordi sigui l'alcalde, s'ha de votar directament el Jordi, si volem que l'esquerra dirigeixi la ciutat, s'ha de votar directament Iniciativa i Esquerra Unida!

T'HI ESPEREM!!!

Comentaris