20/02/15: carta d'invitació a l'acte de presentació de la meva candidatura a l'alcaldia per als propers quatre anys.

Benvolgut ciutadà,
Benvolguda ciutadana,

El proper mes de maig hi ha eleccions municipals. Novament, els ciutadans i les ciutadanes de Sant Feliu escollirem el nostre alcalde. Amb aquesta carta, us anuncio que tornaré a presentar-me a les eleccions encapçalant la candidatura d’Iniciativa i Esquerra Unida.

Tinc moltes ganes de consolidar i completar la tasca que, com a alcalde, he fet aquests quatre anys, i que resumeixo en la idea de “tot a l’abast de tothom”. Amb aquesta frase resumeixo el Sant Feliu que vull: amb un espai públic de qualitat a tots els barris i amb serveis públics municipals on tothom hi pugui accedir en igualtat de condicions.

Hem fet espais públics a l’abast de tothom. Hem suprimit moltes barreres arquitectòniques i molts punts foscos o insegurs, hem fet o acordat amb els veïns i veïnes projectes de remodelació de les places principals dels barris de la ciutat, millorat parcs, i un llarg etcètera. I volem continuar-ho fent en el proper mandat. Vull continuar fent petites grans millores que facin el dia a dia més fàcil a tothom.

Hem posat els serveis públics a l’abast de tothom. Hem començat a aplicar la mesura de què em sento més orgullós: la tarifació social. És a dir, ajustar el preu dels serveis municipals a la renda de les famílies. I volem continuar fent-ho en el proper mandat. Vull que tots els ciutadans i ciutadanes puguin accedir als serveis municipals en igualtat d’oportunitats.

Un Sant Feliu on tot estigui a l’abast de tothom no es fa en un dia i encara no l’hem assolit. Però aquest és, com a homes i dones d’esquerres que som i com a ciutadans i ciutadanes que estimem Sant Feliu tal com és, el nostre objectiu i el nostre compromís. Ho explicaré amb més detall en la meva presentació com a candidat el proper divendres, 20 de febrer, a les 19.30h, al Casal de la Gent Gran. Estaré molt content si m’acompanyeu.

Rebeu una salutació cordial,

Jordi San José i Buenaventura,
Alcalde i candidat

Comentaris