Resum del ple de novembre de 2012.

El ple del mes de novembre va començar mostrant la solidaritat de l'Ajuntament de Sant Feliu amb els afectats per dues situacions que mai no s'haurien hagut de produir. D'una banda, i com cada mes, la solidaritat amb les dones víctimes de violència masclista. De l'altra, la solidaritat amb els treballadors de la Sànson, afectats com estan per un expedient de regulació d'ocupació que deixa la fàbrica gairebé sota mínims. En aquest punt, vaig haver de replicar a unes paraules inoportunes del regidor Joan Grisó (PSC), que va fer un comentari fals i de mal gust referides a l'actitud en temps passats d'ICV-EUiA, quan és de tothom sabut que hem defensat sempre la compatibilitat (a la Sànson i arreu) de mantenir i fer créixer la indústria amb plenes garanties de respecte i sostenibilitat ambiental.

El punt més important tractat al ple va ser l'aprovació del pla de treball i el corresponent pressupost per a l'any 2013. Un total de poc més de 41 milions d'euros (una mica més de 900 euros per habitant) tant d'ingressos com de despeses que vaig explicar en aquest escrit.

Vam aprovar també el compromís d'aprovar en aquest mandat l'avantprojecte de remodelació de la plaça Francesc Macià i d'incorporar-lo al proper pla d'inversions, com vam fer el ple passat amb la plaça de la Salut.

Els altres punts principals tractats pel ple van ser els següents:

  • petició de pròrroga per dos anys per a la finalització de les obres i els serveis d’aplicació de la Llei de Barris a la Salut i Can Calders.
  • aprovació del calendari de funcionament i del pla d’activitats del Complex de piscines per a l’any 2013.
  • aprovació de les bases generals per a les subvencions de l’Ajuntament per a l’any 2013.
  • conveni amb el Departament d’Ensenyament per als plans educatius d’entorn (curs 2012-13 i els dos següents)
Us podeu descarregar el resum del ple aquí (4 pàgines) i l'acta oficial i completa del ple aquí (97 pàgines).

Comentaris