25-N: el retrat, un per un, dels 26 col·legis electorals de Sant Feliu.

Tot i que semblen més lluny, no han passat ni tres setmanes de les eleccions del 25-N...

En un altre escrit, ja vaig fer un primer comentari dels resultats. Ara no faré cap comentari, però sí que vull "visualitzar" els resultats de tots i cadascun dels col·legis electorals de Sant Feliu: de carbassa més fort el primer, més fluix el segon, i en groc el tercer.

I una única observació, en relació al que ja vaig apuntar sobre l'homogeneïtat del nostre vot a tota la ciutat. Si mirem els resultats millors i pitjors per a cada candidatura, trobem el següent:
  • Per a CiU: de 6,9 a 40,7, una relació de 1:5,9
  • Per al PSC: de 6,5 a 34,1, una relació de 1:5,2
  • Per a nosaltres: de 10,1 a 19,6. Tenim la mínima més alta i la menor dispersió de vot: una relació de 1:1,9. Crec honestament que podem estar-ne raonablement contents.
  • Per al PP: de 9,8 a 21,2. Un vot també força homogeni a Sant Feliu, una relació de 1:2,2.
  • Per a Ciutadans: de 3,2 a 16,2, una relació de 1:5,1
  • Per a ERC: de 2,9 a 19,2. El vot més dispers, amb una relació de 1:6,5
  • Finalment, per a la CUP: de l'1,4 al 4,2, amb una relació 1:2,9.
Ah! I felicitats als electors i electores que voten al Pau Vila: l´únic de Sant Feliu que supera el 80% de participació.

Comentaris

Anònim ha dit…
Manel

Això és el que vol ICV????
"Els ecosocialistes presenten aquest divendres l'Acord Nacional pel Dret a Decidir on proposen el referèndum per aquesta legislatura plantejada a través d'una comissió parlamentària i oberta a la participació ciutadana i social. També preveu la internacionalització el conflicte".

Ens voleu conduir a un conflicte social, nacional i jurídic de dimensions brutals. Espero que això ho defenseu -inclosa la internacionalització del conflicte- a Can Calders, La Salut, Falguera, Les Grases- a les properes eleccions municipals ... si és que hi arribem com a ciutadans espanyols o com a criatures en el limb jurídic i exlosos de les institucions europees.

Per cert, hi trobo a faltar l'anàlisi de Ciutadans.
Hola, Manel.
1) Corregit: és el que passa quan escrius i ho deixes amitges per fer una altra cosa.
2) El que jo defenso i defensaré per convicció democràtica és el dret a decidir. El que jo vull poder decidir, com és sabut perquè no me n'he amagat mai, és República Federal d'Espanya. Jo vull poder decidir això, i així ho plantejaré en tots els òrgans de decisió del meu partit. I això és el que defensem: la possibilitat de no només dues opcions, i la informació plena de les implicacions de cadascuna de les opcions, cosa que implica la informació plena del que passa en el marc internacional.
3)Discrepo totalment de tota referència a un hipotètic "conflicte". No he llegit el text del partit i no ho he pogut comprovar. Si fos el cas, defensaria als òrgans de direcció d'ICV que ni és la nostra realitat ni és el nostre llenguatge.
Gràcies per la participació.