Sant Feliu torna a posar-se de festa per primavera.

Cartell de les Festes, creat pel taller creatiu santfeliuenc OPAC
Un nou cap de setmana de Roses i de Comerç i Indústria s’ofereix a la ciutadania de Sant Feliu, del Baix Llobregat i de tot Catalunya. A qui ve de fora, la Ciutat de les Roses li dóna la benvinguda. A qui és d’aquí, entitats, comerços i empreses de Sant Feliu han unit esforços per fer de la 54a Exposició Nacional de Roses i de la 33a Fira Industrial i Comercial una edició realment inoblidable.

La plaça de la Vila cedirà el lloc de l’estand institucional a les empreses més innovadores de la nostra ciutat, a la recerca i el desenvolupament, en una aposta clara per un model econòmic basat en una indústria sostenible i un comerç de proximitat. A l’Exposició Nacional de Roses s’hi incorporaran dos nous espais: el Mercat municipal i, sobretot, el Roserar Dot-Camprubí, amb un bus gratuït que l’enllaçarà de manera continuada amb el Palau Falguera. I elements suggerents i innovadors, amb la rosa com a protagonista de la gastronomia local.

Persones i entitats de Sant Feliu seran peça clau d’aquestes festes. La nostra conciutadana i actriu, Fina en serà la pregonera. Els Amics de les Roses tornaran a ser l’anima de l’Exposició. Grups locals de rock protagonitzaran una marató a la plaça Lluís Companys, el dia abans que el Boti-Farra-Sound faci esclatar de vida el mateix indret. Música clàssica, de jazz, Festival Flamenc, de la banda simfònica de la Ciutat de les Roses, de Maria del Mar Bonet i Manel Camp,... Les entitats de cultura popular ompliran la plaça de l’Estació, els esplais protagonitzaran Firajoc i les entitats esportives faran possible Firaesport. Un gran cap de setmana completat amb contes, teatre, exposicions, exhibició de cotxes antics, dinars populars, correfocs infantils i castellers.

En temps de crisi, hem optat per contenir la despesa, però també per viure intensament la feta. Perquè especialment en moments així, és temps de sortir al carrer i compartir-lo, de conviure en un espai públic i vital que és de tots, de sentir que formem part d'un nosaltres que va més enllà de la suma de les individualitats de cadascú.

Ciutadanes, ciutadans, que gaudiu i protagonitzeu unes magnífiques Festes de Primavera!

(Presentació insititucional del programa de festes)

Comentaris