Cantat i ballat aquest cap de setmana a Sant Feliu o amb gent de Sant Feliu.

Divendres a la nit, després de la presentació del llibre de relats breus que té el nom de la nostra Joana Raspall, vaig anar al concert de Contrabaix a l'Ateneu. L'Ester Formosa i l'Adolfo Osta cantant "Petit vals vienès", una adaptació d'una cançó de Leonard Cohen, que jo no sabia que era sobre un poema de Federico García Lorca. Molt recomanables les cançons del disc que van presentar: "La vida és anar tirant".


Tot seguit, també a l'Ateneu, el nostre conciutadà Ramon Mirabet ens va oferir un concert íntim, intens i inoblidable, acompanyat en tres peces pel seu amic Mario. Em va encantar la seva versió de "La casa del sol naixent".


Dissabte a la tarda vaig anar a l'església de Sant Agustí, a Barcelona, a veure el concert de marxes de processó que hi va fer la nostra banda , la Banda Simfònica Ciutat de les Roses. Em vaig quedar sense bateria (no vaig ser prou previsor...) i només en penjo dues fotos. Gran actuació la que va dirigir el mestre Antonio Ramírez, fill de Laujar, que viu a Molins i enamorat de Sant Feliu:

















Després de la banda a BCN... òpera a Sant Feliu: "Rigoletto". Una nova i magnífica actuació, amb una orquestra de 14 músics en viu i unes veus d'un nivell altíssim. Fa un mes, vam tenir "Elissir d'amore" i a l'abril tindrem "Madame Butterfly". Òpera de primera a preus molt assequibles: una oportunitat única per posar el bel canto a l'abast de tothom!


Avui al migdia, a la Plaça de la Vila, amb motiu del dia de Sant Patrici.

Comentaris

Anònim ha dit…
Aquest tio és un crack! Té molta força! I ara a més és de Sant Feliu! Molt bona iniciativa el mercat medieval i la celebració de Sant Patrici! Sant Feliu oberta al món!
Ah, i aviam quan porteu alguna cosa de swing que també ballen molt bé i la gent s'engresca!

Salut!
Tosca ha dit…
Dissabte vaig gaudir de Rigoletto a la meva ciutat. Si m’ho haguessin dit fa un any, no m’ho hagués cregut. I tot ho devem a l’entusiasme i al bon treball del nostre amic Carlos. ¡ Bravo maestro! Has aconseguit un bon Rigoletto!
Carlos Muñoz i Alina Furman són dos enormes activistes de la música clàssica que estan fent possible la primera temporada d'òpera a la nostra ciutat, que estan fent possible espectacles d'una altíssima qualitat i una freqüència sorprenent. Tenen passió pel que fan, una xarxa enorme de coneixences i complicitats, i ganes d'abocar-ho tot a Sant Feliu. Gracias, gracias, gracias, Carlos y Alina, y a toda la genta a la que seducís para que nos hagáis pasar momentos intensos y magistrales! Han constituït l'entitat "Amics de l'Òpera de Sant Feliu" i aquí teniu els seus projectes més immediats: http://www.wix.com/operaimas/operaymas#!proximos-eventos