Resum del ple de novembre de 2011

Representants del Consell d'Infants llegint el manifest contra la violència masclista. Foto de Marc Rius.
El ple del mes de novembre va tenir dues mocions destacades: una del Consell Municipal de les Dones amb motiu del 25 de novembre, dia internacional contra la violència masclista, i l'altra, de CiU i amb el suport d'ERC i de SI per a l'adhesió de la nostra ciutat a l'Associació de Municipis per a la Independència, que finalment no es va aprovar.

La resta de punts, es van aprovar tots per unanimitat. La major part feien referència a diversos convenis. Al final del ple, vaig donar compte de les gestions efectuades en relació al soterrament. Finalment, Francisco Romero, en representació de la Plataforma veïnal en defensa de la sanitat pública, va llegir un manifest reivindicatiu.

Podeu llegir el resum que fem mensualment des d'ICV-EUiA-ISF aquí (4 pàgines). També us podeu descarregar l'acta oficial completa del ple (41 pàgines) aquí.

Comentaris

Anònim ha dit…
No m'agrada l'abstenció en la moció d'adhesió als municipis per la independència. Al igual que quan no es va donar suport al referèndum, penso que és un error bastant incomprensible
Hola, Isidre,
Vaig explicar amb més detall l'abstenció del nostre grup en aquest escrit d'aquest mateix bloc: http://www.jordisanjose.blogspot.com/2011/11/la-independencia-sera-una-opcio.html
Salut!
jsj