Bon Nadal!

Poder sortir endavant sense deixar ningú enrere...

Aquest és el desig que he expressat en la meva primera nadala com a alcalde de Sant Feliu.

Han passat sis mesos des que vaig tenir el privilegi, l'honor i la satisfacció de ser l'alcalde de la ciutat que em va veure néixer, de la ciutat que adoro, de la meva ciutat. Sis mesos de palpar els diversos santfelius que conviuen a Sant Feliu: els alegres, els durs, els duríssims, els lluitadors, els activistes, els que esperen molt, els que tornen de tot, els resignats, els indignats,...

Diversos santfelius, com hi ha també diversos nadals. Parents de tots nosaltres a l'atur, parents de tots nosaltres a l'hospital, parents de tots veient com creixen feliços els seus infants, parents i amics que ja no ens acompanyaran aquests dies, parents i amics que ens ompliran un any més amb la seva presència. Molts nadals en un sol Nadal, moltes vides en cada instant de Vida, molts santfelius a Sant Feliu,... Moltes persones convivint ara i aquí, a Nadal i al nostre país, en circumstàncies enormement diverses.

Sigui quin sigui el teu Nadal, et desitjo de tot cor que el passis amb les persones que estimes i que t'estimen.

I per a Sant Feliu, doncs això: que puguem tirar endavant sense deixar ningú enrere. I que sapiguem, cadascú des del seu lloc, contribuir a fer-ho possible.

Bon Nadal i molt bon any 2012!

Comentaris