Inclusió del soterrament de les vies al programa electoral d'ICV-EUiA

Ho va demanar per unanimitat el ple de l'Ajuntament el dia 29 de setembre passat, amb una moció que us podeu descarregar íntegra aquí: que tots els partits santfeliuencs incloguin al seu programa electoral a les generals de diumenge que ve el seu compromís pel soterrament de les vies. Espero que la resta dels partits hagin complert també el compromís que van assumir aquell dia a Sant Feliu

Al nostre programa electoral, a la pàgina 77, el mandat del ple municipal es recull explícitament, com no podia ser d'una altra manera. Emmarcat en un compromís també molt clar de la nostra coalició: la quotidianietat, la proximitat, l'interès de la majoria social de les classes mitjana i treballadora. Volem una Catalunya i una Espanya en què no es despilfarri, per afavorir les grans constructores, en aeroports sense avions, en AVEs sense passatgers (abans que en rodalies o en transport de mercaderies) o en autopistes sense cotxes (no a Catalunya, per descomptat, que tots sabem que aquí són trinco trinco...).

Hi ha hagut massa inversió en benefici de poquíssims, que ara es paguen en retallades en perjudici de moltíssims. Inversió amb el vist-i-plau de PP, PSOE i CiU que, com tan bé explica el nostre candidat Coscubiela, és evidentíssim que no són el mateix, però també que molt i molt sovint pensen i voten el mateix.

Per això, tu ja saps a qui votaré... i també et demano que convencis, fins a les 20:00 de diumenge que ve, convencis a tanta gent com puguis que:

1) CAL ANAR A VOTAR (el silenci, l'abstenció, no frena les retallades, no serveix per garantir els drets socials de la ciutadania)

2) CAL VOTAR ICV-EUiA, perquè

a) des d'una perspectiva catalana i espanyola, defensarem com ningú els drets i els interessos socials de les classes mitjana i treballadora, només nosaltres proposem una reforma fiscal perquè pagui més qui més té per tal de garantir els serveis públics que la dreta (embolicada en senyera o en rojigualda) ens retallarà. Els països nòrdics, amb una fiscalitat alta però que garanteix uns serveis públics gratuïts i de qualitat, estan resistint molt millor la crisi que aquells en què la cursa sense sentit per baixar impostos ens ha conduït a administracions públiques febles en un context en què haurien de ser més fortes que mai,

b) des d'una perspectiva general, sabem que estem en una llarga cursa de fons en què volem construir una majoria social i electoral que abordi els reptes de debò del món globalitzat en què vivim: institucions mundials realment democràtiques que controlin i regulin l'economia financera, que suprimeixin el secret bancari, que prohibeixin els paradisos fiscals, que prohibeixin les transaccions especulatives, etc

Una cursa de fons, una marató com les que corre el Coscu... i en què el 20-N cal sumar més i més gent corrent en aquesta direcció!

Comentaris