Ja són aquí... ja s'acosten... LES FESTES DE TARDOR!


Videos promocionals elaborats pels serveis informàtics municipals. Gràcies mil!!!

Presentació del programa 2011 de les Festes de Tardor:

12 d’Octubre, l’antiga Festa Major Petita, les actuals Festes de Tardor: temps de posar-se roba i calçat còmodes i recórrer Sant Feliu de dalt a baix, temps de gaudir amb el conjunt dels ciutadans i les ciutadanes d’un temps intens i, sobretot, compartit.

Compartir activitats i espais públics en moments com les Festes ens fa una ciutat millor. Sant Feliu no seria el que és si fóssim només una suma de persones, les unes al costat de les altres, però sense projectes comuns, sense temps ni espais comuns, sense vida compartida, comunitària. Les festes ja no són temps de transgressió moral com temps enrera, però sí temps de transgressió contra l’individualisme i el materialisme que avui sembla marcar-ho tot.

Reivindico i valoro, per tant, les nostres Festes de Tardor. Les visc i les estimo, i voldria transmetre-us la meva passió per Sant Feliu i les seves festes. Les vull a tots els barris i per a totes les edats, les vull obertes a tothom, i sobretot comptant amb els grups, les entitats i la gent de Sant Feliu. Per això, en aquestes Festes de Tardor hi haurà activitats als vuit barris de Sant Feliu i comptarem com mai amb els artistes de la nostra ciutat, amb les nostres entitats i associacions. Aquest serà el camí que, sens dubte, mantindrem els propers anys.

Sóc també conscient de la crisi que afecta dramàticament a milers de famílies de Sant Feliu. Hem prioritzat per damunt de tot l’atenció a les persones en risc d’exclusió social i hem hagut de fer alguns canvis en el pressupost de les Festes. Els temps no estan per tirar coets i hem decidit suspendre els focs artificials de fi de festa. Ho hem preferit a retallar activitat ciutadana i presència als barris, autèntics motors de les Festes, autèntics motors de la cohesió social i de la vida comunitària a Sant Feliu.

Sé que són temps difícils, però també sé que junts i amb l’actitud que ha de presidir les nostres Festes, sortirem tots endavant sense deixar ningú enrera. Amb aquesta convicció, vull cridar al costat de tots i de totes vosaltres:

VISCA LES FESTES DE TARDOR! VISCA SANT FELIU!

Comentaris