Pillet.

Gràcies enormes a les persones i entitats de Sant Feliu i del país, de totes les músiques, del teatre, la literatura, la dansa, la cançó, el cinema, de la nostra cultura tradicional, de les cultures que conviuen amb nosaltres, de la pintura i de totes les arts... Gràcies perquè us coneixem i sabem que no sou com aquests manguis que encara es volen fer passar per respectables... Cap pillet em farà perdre la confiança en vosaltres.
Í que algú em digui qui li auditava els comptes: cal saber el nom dels qui són més inútils que les rodes quadrades... o dels qui donen els seus nyaps per bons.
Gràcies als Mossos, per la seva feina i espero que diré també gràcies a la justícia perquè confio que complirà el primer principi dels ciutadans respecte a la llei:
ningú és més que ningú, ningú és menys que ningú

Comentaris

saguantambpinces ha dit…
Els gats del Palau
ENRIC CASADELLÀ - Ripoll. (La Vanguardia 30/09/2009)

Anna Maria Goula ha pogut constatar, com molts de nosaltres, que les rates del Palau han deixat el graner buit i se sorprèn que els gats que teòricament les havien de mantenir a ratlla no hagin fet res, tot i que sempre s´ha cregut que la funció dels gats era la de controlar les colònies de rates, ja que aquestes tenen tendència a reproduir-se ràpidament i en gran quantitat.

En el cas que ara ens ocupa, el problema no és que no hi haguessin gats, d´haver-n´hi, n´hi havia, i molts. Però estaven sempre massa tips i és clar, gat tip no agafa rates, com a molt fa algun miolet baix si alguna rata el desperta i ronca de plaer mentre està estirat vora del foc ben calentó. A pagès ho sabem bé: als gats cal donar-los poc menjar, així ells mateixos s´ocupen de cercar-lo. I els ho puc assegurar: cap rata.

...............
Amb tot aquest tema hi han més silencis que paraules.
Sense comentaris.
Tota la raó.
Un tema que m'indigna per moltes raons. Primera i principal, com és que la justícia no l'ha cridat a declarar i l'ha engarjolat per robatori a gran escala? Segona, com és que hi ha tanta indulgència amb un lladregot d'aquestes dimensions pel sol fet que és nostrat? Tercera, l'article diu que els gats estaven tips. Això no ho sé, però el que està clar és que estaven caçant mosques. De què collons serveixen els informes de la Sindicatura de Comptes si després no es tradueixen immediatament en actuacions per part de les administracions, siguin del govern que siguin? Quarta, per què la premsa matxaca als mossos quan treu els estudiants de la Central i calla com un puta quan treuen el pillet del Palau?
I cinquena: fins i tot (o especialment :-( davant els pillets ens surt l'enorme component classista de la nostra societat.