Sant Feliu no necessita demagògia.


Ja he explicat en el meu escrit anterior que Sant Feliu no necessita anònims. I el que encara necessita menys és demagògia (GDLC: política fonamentada en la utilització de mètodes emotius i irracionals per a estimular els sentiments dels governats cap a l’acceptació de programes d’acció impracticables).

És evident que, com l'habitatge social, la seguretat és un tema que ens preocupa i que defensem tots. La dreta i l'extrema dreta es volen apropiar de la idea de seguretat, com si fos una bandera exclusivament seva. Afortunadament, persones clarament d'esquerres i democràtiques, com el nostre company santfeliuenc Jaume Bosch, han contribuït decisivament a la construcció d'un model policial democràtic, capaç de combinar l'objectiu prioritari de la seguretat amb el respecte als drets humans i els valors democràtics. Valors que no inclouen, precisament, l'anonimat i la difamació.

Per tant, a aquestes persones anònimes que creuen interpretar el que vol Sant Feliu sense ni tan sols identificar-se, goso preguntar:

1) quina és la greu problemàtica de la seguretat que vostès veuen a Sant Feliu? 

2) les memòries anuals i presentades públicament de Mossos d'Esquadra i Policia Local demostren que, sense ser una ciutat amb zero delictes, Sant Feliu és una ciutat segura. Per què vostès afirmen el contrari?

3) quines mesures concretes proposen per millorar la seguretat a Sant Feliu des de l'Ajuntament? quines mesures concretes proposarien als Mossos d'Esquadra?

4) quines mesures concretes proposen en el camp de la prevenció?

És evident que Sant Feliu, que la democràcia, que la vida de cada persona, que l'activitat de cada comerç o empresa, necessiten seguretat. Però el que Sant Feliu no necessita, ni el 28 de maig ni mai, és demagògia.

Comentaris