Sant Feliu no necessita anònims.


Penjar anònims a quatre mesos de les municipals no és precisament una bona idea. Es pot coincidir amb el missatge, però que no s'identifiqui qui l'expressa no pot generar cap mena de credibilitat.  No donar la cara des del primer moment és molt mala estratègia (personal, laboral, electoral, etc). Ja s'ho trobarà demà qui s'està amagant ara ...

Estic segur que tota la ciutadania està d'acord en què cal més habitatge social. Però una cosa és una conversa de bar o de peu de carrer, i una altra de molt diferent és elaborar una proposta completa, viable i transparent per sotmetre a consideració i vot dels teus veïns i veïnes. Però, és clar, si ja ni t'identifiques.......

Per tant, a aquest anònim, li goso preguntar:

1) quants habitatges proposa construir entre 2023 i 2027? de compra? de lloguer? té alguna planificació al cap sobre l'habitatge social a Sant Feliu?

2) en quins terrenys proposa la construcció de més habitatge social? qui en són els propietaris? estan disponibles immediatament o d'aquí a uns anys?

3) qui proposa que en financi la construcció? proposa que sigui a càrrec del pressupost municipal? 

4) proposa algun planejament urbanístic per obtenir més sòl públic a mig termini?

Espero que les candidatures al 28 de maig expliquin les seves propostes en aquests quatre i en altres punts. No espero que ho faci cap anònim. I és que Sant Feliu sí que necessita habitatge social, però el que no necessita ni de lluny són anònims que no donen la cara.

Comentaris