Clic i pala: propostes a la primera quinzena d'octubre, votacions a la segona quinzena de novembre.


Què és "Clic i pala"? És el nom que hem donat a la tercera edició de propostes i decisions ciutadanes sobre les obres d'estiu, de cara ja a al 2018.

Una mica de memòria:

Un resum de calendari:
  • les propostes: tothom, ja sigui persona o entitat, pot presentar la seva idea o proposta d'obra fins al dilluns 16 d'octubre a mitjanit. Encara queden 19 dies!!!
  • les votacions: entre el 10 de novembre i el 4 de desembre. La major part de persones votaran per internet, però també es podrà votar en persona a la planta baixa de l'Ajuntament. Entre la fase de proposta i la de votacions (entre el 16 d'octubre i el 10 de novembre), els serveis tècnics municipals faran una primera avaluació i avantprojecte de les propostes presentades i validades.
  • el resultat: es farà públic el 5 de desembre.

Una novetat important:
  • Atenent una petició de molta gent, les propostes presentades en els dos anys anteriors es consideren "vives" i no cal tornar a presentar-les. Són nou propostes que s'incorporen directament i que fan referència a asfaltats, pipicans, placetes, voreres, cruïlles i carrils bici que es poden consultar aquí.

Et convido vivament a participar-hi!!!

Comentaris