Fet als barris (5/7): al juny, Roses Castellbell!



Al mes de juny, Fet a Sant Feliu ens ofereix el cinquè dels seus reportatges, realitzats per la productora audiovisual santfeliuenca Skrei. Aquest mes, és el torn del barri més extens de Sant Feliu: Roses Castellbell, per damunt de la via des de la carretera fins al passeig de la Font del Cuento.

Com sempre, són tres les persones que ens parlen del seu barri: la Paquita Martín, en Josan García i la Teresa Guilera. Parlen de moltes coses: de la història del barri, de com milloraria amb el soterrament, del comerç, de la Hermandad de Nuestra Señora de Laujar, dels equipaments, etc. Un capítol complicat, perquè hi ha diferents barris dins del barri, des dels pisos de la Cooperativa fins a les casetes de Can Fargas, però que crec que resumeix bé -tenint en compte l'estructura fixa de cada capítol- un barri fonamental per entendre la història i l'evolució de la nostra ciutat.

També com sempre, recomano la visió de tots els capítols anteriors. Els recordo: I també, evidentment, a repescar o a repassar els tres anteriors. I no només els vídeos corresponents, que per ells mateixos ja són més que interessants, sinó també les cròniques que n'han fet posteriorment persones que hi viuen i que els coneixen de primeríssima mà:

Comentaris