6 de desembre: 10 anys de blog!

Avui fa deu anys, amb aquest article i la seva foto, vaig començar a escriure aquest blog. De manera regular i ininterrompuda, he reflectit allò que penso i proposo en relació a la nostra ciutat i tambè, tot i que no de manera prioritària, sobre el moment polític català, espanyol i global. Els primers cinc anys, des de l'oposició als governs Vázquez, i els darrers cinc anys, com a alcalde de Sant Feliu. Un repàs al meu blog és, crec, una de les millors maneres de seguir la vida de la nostra ciutat en aquesta dècada.

Fins avui, són 1.333  escrits. Una mitjana d'onze al mes, dos o tres escrits cada setmana, sense fallar-ne ni una, tot i que sóc conscient que la mitjana de visites per escrit no arriba al centenar: 88 visites aproximadament per escrit. Només 23 articles han superat la barrera de mil lectures (és a dir, des de mil dispositius amb identificatiu diferents), i els 10 més vistos, els "top ten" són aquests:

Gairebé 1.400 comentaris reblen la meva voluntat de diàleg mitjançant aquest blog. No tenen cap filtre previ, es poden llegir a l'instant i només n'he esborrat un, sense cap voluntat d'aportar res en positiu i simplement insltant-me.

En deu anys han passat moltes coses: de l'eufòria econòmica a la crisi devastadora, del Govern d'Esquerres de la Generalitat al procés d'una meitat del país que ignora l'altra, del govern socialista a l'Estat que presumia d'economia de champions a un govern del PP després de guanyar i perdre la majoria absoluta, del govern Vázquez a Sant Feliu a la recuperació de l'alcaldia per part nostra, d'una Europa que despertava esperança a una Europa que genera desconfiança, de la il·lusió Obama al descoratjament Trump,... Un llarg reguitzell de canvis esperables uns i inconcebibles altres que han marcat deu anys intensíssims de la vida política local i global i que, crec, són molt fàcils de seguir al meu blog clicant, a la dreta de la pantalla, l'etiqueta justament d'"Etiquetes".

I, per acabar aquest escrit, tot parlant d'etiquetes, deixeu-me que us recordi els que, per a mi, són els escrits que més em descriuen, m'identifiquen, em retraten, em marquen. Tots ells sota l'etiqueta "JSJ els 10 escrits més claus", la crème de la crème dels 163 que identifico com "JSJ escrits claus", tot i que en realitat... són 13. Heu-los aquí:
Moltes, moltīssimes gràcies a les persones que heu visitat aquest blog, aquest espai personal meu amb un únic objectiu: compartir el que penso, influir positivament en el nostre entorn, enraonar. GRAAAAAÀCIES!!!

Comentaris