"Una festa més solidària que mai". Presentació de la Festa de Tardor de 2015.


Quan rebeu aquest programa tot just estarem escalfant motors per celebrar la Festa de Tardor. Seran moments de foc, música i disbauxa per a grans i petits. Serà un parèntesi per oblidar-nos del nostre dia i a dia i gaudir amb les nostres famílies, amics i amigues d’un dels moments més màgics de l’any.

Enguany m’agradaria que cadascú de nosaltres, en algun moment d’aquests dies, tinguem present el que està passant ben a prop nostre. Estic molt orgullós de la gent de la meva ciutat per molts motius però especialment per la resposta que la ciutadania està donant per ajudar les persones refugiades dels conflictes que hi ha a la Mediterrània. El dilluns 12 al matí, el Consell Solidari estarà present a la plaça de la Vila per informar i recollir aportacions. Serà també un matí de celebració, doncs els Gegants de la Ciutat, el Guillem i la Violant, i el Drac celebraran el seu 30è aniversari.

Durant més de trenta anys la festa ha crescut, s’ha consolidat i ha esdevingut un referent a l’imaginari festiu del Baix Llobregat i de Catalunya. I ha estat possible gràcies al treball, la implicació i la participació de molts santfeliuencs i santfeliuenques.

Us encoratjo a omplir els carrers i places, a gaudir de les activitats que es fan a tots els barris.

Gràcies a tots i totes! Us hi esperem!

Comentaris