Resum del ple d'octubre de 2013, el més important de l'any: el del pressupost.

Fotos del Fet a Sant Feliu: a les 20:30 i a les 23:30, aprox.
El ple d'octubre va ser el més important i el més llarg de l'any: va començar puntualment a les 20:00 i va acabar més de quatre hores més tard, passada la mitja nit. Al principi, foto de dalt, sala de plens amb molta gent donant suport a la comissió ciutadana de l'IBI... per no parlar de l'IBI... Al final, foto de baix, a la sala només hi havia els incombustibles nois i noies de la premsa local i comarcal.

Un ple amb 39 punts a l'ordre del dia, els més importants dels quals van ser:
En fi, un ple llarg i en alguns moments innecessàriament aspre i sorprenent: quan començàvem a parlar de l'IBI del 2014, van marxar de cop totes les persones convocades per la comissió ciutadana.... de l'IBI! Difícil d'entendre... Bé, en tot cas, aquí us podeu descarregar el resum que cada mes fem el grup municipal d'ICV-EUiA-ISF (7 pàgines: llarg, però resumir quatre hores és difícil...).

Quan estigui, penjarem l'acta oficial del ple més important de l'any: el que acordem els diners que tenim i a què els destinarem, en representació de tota la ciutadania. Una representació, per descomptat, oberta a tothom i que, com sempre, animo a voler assumir als qui creuen que han de fer un pas convenient: el de la protesta a la proposta, el del meu tema particular al dels temes de la comunitat.

Comentaris