04/11/2013: Toni Amigó s'enlaira allà on van les persones bones!


Avui, en Toni Amigó ha mort. Difícil parlar de tot el que en Toni ha aportat a Sant Feliu, tant difícil com parlar ni que sigui una mica malament d'en Toni.

Jo el vaig conèixer de nen. Era veí meu, al carrer llavors nomenat del General Moscardó. Recordo com i quan el vaig conèixer: al nostre bloc vivíem set famílies, i a finals dels seixanta érem els únics que teníem tele a casa. Així que quan jugava el Barça o hi havia partit important, jo anava pels pisos del bloc a convidar a casa a qui vulgués veure el partit. Jo devia tenir vuit o nou anys, i ell, que en devia tenir setze o disset, solia venir a casa... fins que, a poc a poc, tothom al bloc va anar començant a tenir tele també. Sempre el futbol, sempre el Barça...

En Toni va ser regidor d'Esports dotze anys (1987-99), en vuit dels quals vam coincidir a l'equip de govern. Però això només és una petita part del que en Toni ha representat: des del Casino fins al Bàsquet, ha deixat empremta en moltes entitats. Professionalment, a la gestoria, atenent a persones i a entitats gairebé com si fossin seus, tan a prop s'hi sentia. I tot, amb un tarannà personal inoblidable, de suport a tothom, amb una sàvia barreja d'ironia i d'alegria, però sempre tirant endavant coses, fent possibles projectes. La seva expressió en aquesta foto de la campanya de les municipals de 1995, acompanyat per la rialla de Juan Sánchez i segur que de molta més gent, em sembla que recull molt bé el que voldria transmetre. El meu condol a la seva família, gran en tots els sentits.

Gràcies, Toni, per com eres i per tot el que has aportat, al teu voltant i a la teva ciutat. GRÀCIES!!!

Comentaris