Gràcies, Esteban Marín, Mario Sánchez, Roberto Maldonado, Iván Martínez i també Antonio Caballero!

A l'Antonio Caballero li agraeixo aquest vídeo:


I a la gent de Kaligràfics l'haver-lo fet possible, haver canviat un simple pas sota les vies del tren en una obra d'art, vinculada també a la poesia de Joana Raspall:


D'esquerra a dreta de la foto, agraeixo a Esteban Marín (que signa les seves obres com a Coete o Kwets), Mario Sánchez (que les signa com a ErizoRonin o Ronin a seques), Roberto Maldonado (que les signa com a Weks) i Iván Martínez (que les signa com a Chea).

Ells formen part, com ja he dit, de Kaligràfics i aquí mostren la seva signatura i els seus "pinzells":

A part de la seva signatura de grup, que podeu veure amb tota claredat al túnel, ells han posat les seves quatre signatures individuals en la seva obra, però d'una manera molt dissimulada: animo a la gent que tingui curiositat a trobar les signatures dels quatres artistes que l'han creada. Aquari amb joc de pistes inclòs!

I finalment, vull agrair la contínua disposició de l'Antonio Caballero a enregistrar els esdeveniments de la nostra ciutat i a posar-los en comú amb tothom. No fa massa, va presentar un recull d'història de la nostra ciutat a la Unió Coral, on ens vam fer aquesta foto amb la Cèlia, la meva dona. Ara, està preparant un documental sobre la Joana Raspall, la seva pròpia aportació personal a la commemoració ciutadana del seu 100è aniversari que tindrà lloc al llarg de l'any 2013.

Comentaris