Constitució de la comissió de seguiment del Complex de Piscines.


Foto de José Antonio Fernández Boza

Avui s'ha constituït la comissió de seguiment que haurà de vetllar pel bon funcionament del nostre Complex de Piscines. Es tracta, sens dubte, d'una molt bona notícia. Ens hem reunit les tres parts següents:
  • Ajuntament de Sant Feliu: amb representació dels quatre grups municipals, del govern i de l'oposició: Manel Carrión, CiU, regidor d'Esports; Lídia Muñoz, ICV-EUiA-ISF; Sergi Jiménez, PP; Rubén González, PSC (en representació de Lourdes Borrell, que era fora de Sant Feliu) i jo mateix, pel que fa a la representació política, i Manolo Barrios com a interventor municipal al complex. Assistien a la reunió Agustín Recio, secretari de l'Ajuntament, i Teresa Rovira, grandíssima funcionària i encarregada de redactar l'acta.
  • Club Natació Sant Feliu: representat pel seu president, Manolo Ferrón, i per Isaac Fulquet, gerent del Complex.
  • Associació d'Usuaris del Complex: representada per Pepe Lerma, Joan Anton González i Ángel Berruga.
Com he destacat a l'inici, l'equip de govern va assumir ja des del principi del mandat (només fa vuit mesos) una voluntat clara d'entrar a fons en els temes més rellevants de la nostra ciutat. I el bon funcionament del Complex de Piscines ho és, sens dubte. Com vaig explicar al resum del ple de setembre de 2011, l'Ajuntament va decidir diverses mesures per garantir l'equilibri econòmic de la gestió del Complex, entre les quals la destinació de gairebé dos milions i mig d'euros: 2,16 per a equilibrar els comptes i 0,32 per a inversions. Al mateix temps, una inversió d'aquesta envergadura va comportar el nomenament d'un interventor municipal per un període màxim de dos anys. Finalment, la creació de la comissió de seguiment que avui s'ha constituït (i que el PSC es va negar sistemàticament a constituir quan tenia l'alcaldia...). Per a mi, tot plegat tenia un valor important: portar a la pràctica des del govern el que vam demanar encara no fa ni un any des de l'oposició (veure la moció en aquest sentit del mes de març passat). Cal destacar, en aquest sentit, el valor de la tasca de Manel Carrión, en la seva doble qualitat de regidor d'Esports i d'Hisenda.

Manel Carrión i Manolo Barrios han explicat de manera clara i completa els números de tancament del pressupost de l'any passat i de previsió per a enguany. Tots dos i jo mateix hem destacat l'estretíssima col·laboració entre Club i Ajuntament, que han pogut constatar i celebrar els representants dels usuaris.

En la presentació projectada, s'ha pogut veure la previsió d'inversions, que s'haurà de centrar inicialment de manera molt directa en els circuits d'aigua calenta i en el procés de descalcificació de l'aigua. Com es pot veure a la fotografia, la secció de les tuberies d'aigua calenta estava pràcticament coberta per la calç, ja que el projecte inicial no havia previst calcificador... tot i que el Club l'havia demanat reiteradament. Aquest tema es resoldrà i s'incorporaran diverses millores proposades pels representants dels usuaris. Com ha dit Joan Anton González, "la millor campanya per al complex és que totes les coses funcionin correctament".

Aquesta és, sens dubte, la nostra voluntat des del govern de la ciutat. I així es constatarà, n'estic convençut, a la propera reunió del mes de maig (amb els números del primer trimestre damunt la taula) i al moment clau del procés de consolidació del Complex que tindrà lloc als inicis del proper curs 2012-2013. En tot cas, el resum de la reunió ha estat molt positiu: sabem el camí que volem recórrer, i el sabrem i el voldrem recórrer tots junts!

Comentaris

Josep ha dit…
El que han de fer és canviar de president, que porta tota la vida al Club!
Anònim ha dit…
El que s'a de fer es retirar la concessió als gestors actuals. l'amiguisme no s'hi val, cal actuar amb responsabilitat
Anònim ha dit…
Siempre hay gente que tiene obsesion por ver el lado negativo de las cosas , no aporta nunca nada y lo unico que hace es quejarse.
Para su informacion explico que como en todas las entidades se hacen elecciones,donde se puede presentar cualquier persona que sea socio, eso lo primero , si sale elegida debe de comprometerse realizando una labor tan responsable como la actual ¿ algun voluntario? Ultimamente se escasea mucho.
Antes se escuchaban comentarios que si los gestores tenian ciertas amistades con el anterior gobierno , ahora igual con el actual, cuando se enteraran los que hablan que el CNSF existe desde 1969 , contra viento y marea defendiendo los unicos colores que conoce que son meramente deportivos ,por favor miren resultados.