Totalment al teu costat, Napo.

Aquesta setmana que s'acaba han coincidit dos intents de difamar companys d'Iniciativa de Sant Feliu: en Napo i en Cesc.

Dimarts ens sorpreníem amb uns fulls anònims repartits a les bústies del seu barri de tota la vida, a Can Calders, denigrant el nostre company Napo. La resposta des d'Iniciativa va ser immediata i pública al nostre web. Jo, alcalde de Sant Feliu i militant d'ICV des de fa gairebé vint anys, nego totalment qualsevol conducta condemnable del Napo i que l'hàgim expulsat del partit. Més clar encara: estic totalment al costat de Juan José Ortega, Napo, i així ho he fet saber a ell mateix, a la seva família i, amb aquest escrit, a tota la ciutat.

Amagats vergonyantment darrera un anònim, amb l'excusa barroera que "en todas partes cuecen habas", algú ha volgut fer mal al Napo, i possiblement ha volgut també tacar el nom d'Iniciativa de Sant Feliu. Ni una cosa ni l'altra: militant del PSUC des que va arribar a Sant Feliu als primers setanta, no hi ha res a dir de Juan José Ortega. I si algú vol buscar problemes a ICV o EUiA, que els busqui en un altre partit: molt més que en crear o desitjar problemes a casa dels altres, a casa nostra només estem involucrats fins al coll en la lluita per un Sant Feliu millor i per unes millors condicions de vida per a la classe treballadora d'aquí i d'arreu. Honestament, amb les mans netes i el cap ben alt. Com sempre.

Comentaris